искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 8 моделей:
| лосьон Сбросить все
Лосьон очищающий для кожи головы Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion 15 мл
Лосьон стимулирующий рост волос Elea Professional Artisto Lotion Forte 200
Лосьон против выпадения волос Tiare Color Vital Power Lotion 125 мл
Лосьон для жирной кожи головы Oyster Cutinol Be Cool Balancing Lotion 100
Simply Zen Densifying Concentrated Lotion профілактичний догляд проти випа
Simply Zen Densifying Concentrated Lotion, 8x5 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Simply Zen Densifying Concentrated Lotion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: проникає у волосся та зміцнює його сповнює волосся життєвою силою має заспокійливу дію Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на сухе або вимите та висушене рушником волосся. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Echosline ENERGY LOTION ампула проти випадіння волосся 12x10 мл
Echosline ENERGY LOTION, 12x10 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд за волоссям ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: ефективно стимулює ріст нового волосся продовжує життєвий цикл волосяних волокон запобігає передчасному випадінню волосся покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Simply Zen Stimulating Scalp Lotion молочко для волосся проти випадіння во
Simply Zen Stimulating Scalp Lotion, 8x6 мл, Сироватки для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Simply Zen Stimulating Scalp Lotion. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: проникає у волосся та зміцнює його сповнює волосся життєвою силою живить волосся по всій довжині забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть безпосередньо на шкіру голови на вимите, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Simply Zen Stimulating Scalp Lotion засіб проти випадіння волосся 100 мл
Simply Zen Stimulating Scalp Lotion, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд за волоссям Simply Zen Stimulating ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: заспокоює подразнену шкіру голови має заспокійливу дію повертає волоссю життєву силу активує діяльність коренів волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История