искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 137 моделей:
| Lador Сбросить все
La'dor Before Care Keratin PPT кератиновий спрей 30 мл
La'dor Before Care Keratin PPT, 30 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання La'dor Before Care Keratin PPT надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: легко наноситься зміцнює корені волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надасть волоссю приємного аромату запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
La'dor Damage Protector Acid Shampoo глибоко відновлюючий шампунь для сухо
La'dor Damage Protector Acid Shampoo, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Глибокоочисний шампунь La`dor ACV Vinegar Shampoo з яблучним оцтом 150мл 8
Глибокоочисний шампунь з яблучним оцтом Lador ACV Vinegar Shampoo має pH, ідентичний з рН нашого волосся. Допомагає глибоко очистити шкіру голови та позбутися неприємного запаху. До складу входять 16 видів рослинних екстрактів, які живлять волосся і надають блиску. Особливості: Оцет і яблучний екстракт у складі глибоко очищають шкіру голови. Легкий яблучний аромат надає почуття свіжості. Multi-RX Pro у складі забезпечує блиск та м'якість волосся за допомогою 16 видів рослинних екстрактів, включаючи екстракт маткового молочка та екстракт плодів авокадо.
La'dor Hydro LPP маска для глибокого відновлення для догляду за пошкоджени
La'dor Hydro LPP, 150 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Hydro LPP — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
La'dor Keratin LPP Кератиновий відновлюючий шампунь для живлення та блиску
La'dor Keratin LPP, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Keratin LPP ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
La'dor TripleX натуральний трав'яний шампунь для всіх типів волосся 150 мл
La'dor TripleX, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor TripleX ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Експрес-бальзам La`dor Wonder Balm Зволоження та блиск 200мл 8809181937615
La'dor Wonder Balm - це унікальний зволожувальний бальзам для волосся, який має в своєму складі ряд корисних компонентів для здоров'я і краси вашого волосся. Ключові компоненти: Один з ключових компонентів цього продукту - це протеїни шовку, які заповнюють кірковий шар волосся, роблячи їх більш гладкими, зміцнюють лусочки і надають локонам пружність і еластичність. Вони також допомагають захистити волосся від негативних впливів зовнішнього середовища. Гідролізований кератин, ще один важливий компонент, згладжує і випрямляє волосся, робить їх більш гладкими і рівними. Він також заповнює мікротріщини і порожнини, що допомагає підвищити гладкість і загальний зовнішній вигляд волосся. Олія насіння моринги - це інгредієнт, який забезпечує волосся вологою, живить, пом'якшує і відновлює їх по всій довжині. Вона також допомагає знизити сухість і свербіж, полегшує укладання і розчісування. Вітамін Е підсилює кровообіг і сприяє циркуляції лімфи в шкірі голови, що покращує подачу кисню до волосяних фолікулів і поліпшує загальний стан волосся. Найціннішим інгредієнтом цього бальзаму є равликовий муцин, який зміцнює і відновлює волосся, сприяє їхньому росту, усуває сплутаність і запобігає ламкості та випаданню. Переваги: Відновлення волосся, покращення їхнього стану і здоров'я. Захист від різних проблем, таких як сухість, ламкість, лупа і подразнення шкіри голови. Застосування. Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити та змити теплою водою через 50 секунд.  Для інтенсивного догляду - нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити та змити теплою водою через 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 р. Ваші локони будуть вдячні за такий дбайливий догляд!
La'dor Keratin Power Glue незмиваючий догляд за волоссям з кератином 4x15
La'dor Keratin Power Glue, 4x15 гр, Незмивні кондиціонери для жінок, Кондиціонер, який не потрібно змивати La'dor Keratin Power Glue — це простий і швидкий спосіб регенерації вашого волосся, що має також низку інших переваг. Властивості: волосся м'яке та гладке дотик легке та швидке використання без миття зволожує та живить волосся швидко та інтенсивно регенерує якісно покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
La'dor Herbalism трав'яний шампунь проти випадіння волосся 150 мл
La'dor Herbalism, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Herbalism ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся запобігає передчасному випаданню волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor Herbalism рослинна маска для ослабленого волосся зі схильністю до в
La'dor Herbalism, 150 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Herbalism — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків стимулює ріст волосся запобігає випадінню волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
La'dor Perfect Hair Fill-Up інтенсивний концентрований догляд для пошкодже
La'dor Perfect Hair Fill-Up, 4x13 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Perfect Hair Fill-Up — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює волосся по всій його довжині полегшує розчісування, запобігаючи його пошкодженню покращує пружність волосяних волокон відновлює структуру волосся діє до глибини волосяного волокна
La'dor Dermatical дерматологічний шампунь проти випадіння волосся 200 мл
La'dor Dermatical, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Dermatical ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся запобігає передчасному випаданню волосся Склад: не містить силіконів не містить сульфатів гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor ACV Vinegar глибоко відновлюючий кондиціонер для блиску та шовковис
La'dor ACV Vinegar, 150 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер La'dor ACV Vinegar забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
La'dor Scalp Scaling Spa очищуючий бальзам глибокої дії для шкіри голови 4
La'dor Scalp Scaling Spa, 4x15 гр, Скраби для волосся для жінок, Відчуваєте, що ваше волосся потребує більш ретельного очищення, ніж те, що можуть забезпечити звичайні шампуні? Пілінг для волосся La'dor Scalp Scaling Spa видалить забруднення, шкірний жир і залишки засобів для стайлінгу значно ретельніше за звичайний шампунь. Крім того, він позбавить шкіру голови відмерлих клітин, а завдяки масажному ефекту стимулюватиме приток крові до волосяних цибулин, що сприятиме швидшому росту волосся. Засіб глибоко очищує шкіру голови й дарує відчуття свіжості. Ви одразу відчуєте різницю, і вам це гарантовано сподобається. Властивості: очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови видаляє з волосся залишки стайлінгових засобів ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте.
La'dor Dermatical дерматологічний шампунь для ослабленого волосся зі схиль
La'dor Dermatical, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Dermatical ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся запобігає передчасному випаданню волосся Склад: не містить сульфатів гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack догляд за шкірою голови має заспокі
La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack, 200 мл, Скраби для волосся для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови заспокоює шкіру голови інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте.
La'dor Anti-Dandruff шампунь для глибокого очищення проти лупи 530 мл
La'dor Anti-Dandruff, 530 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Anti-Dandruff ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
La'dor Keratin LPP Кератиновий відновлюючий шампунь для живлення та блиску
La'dor Keratin LPP, 530 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Keratin LPP ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
La'dor Wonder Bubble зволожуючий шампунь для сухого волосся 250 мл
La'dor Wonder Bubble, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь La'dor Wonder Bubble допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся розгладжує волосяне волокно зміцнює кінчики волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
La'dor Before Care Keratin PPT кератиновий спрей 150 мл
La'dor Before Care Keratin PPT, 150 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання La'dor Before Care Keratin PPT надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: легко наноситься зміцнює корені волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надасть волоссю приємного аромату запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
La'dor Anti-Yellow фіолетовий тонуючий шампунь для освітленого волосся 300
La'dor Anti-Yellow, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Anti-Yellow ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: нейтралізує жовті відтінки волосся для натурального або фарбованого волосся розгладжує волосяне волокно інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor Herbalism трав'яний шампунь проти випадіння волосся 400 мл
La'dor Herbalism, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Herbalism ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся запобігає передчасному випаданню волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
La'dor Perfect Hair Fill-Up інтенсивний концентрований догляд для пошкодже
La'dor Perfect Hair Fill-Up, 150 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Perfect Hair Fill-Up — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює волосся по всій його довжині полегшує розчісування, запобігаючи його пошкодженню покращує пружність волосяних волокон відновлює структуру волосся діє до глибини волосяного волокна
Набір сироваток для шкіри голови La'dor Scalp Scaling Spa Hair Ampoul
Сироватка-пілінг для глибокого очищення шкіри голови.  Спосіб застосування Нанесіть ампулу La'dor Scalp Scaling Spa Hair Ampoule на шкіру голову відразу після обробки шампунем. Кінчиками пальців акуратно помасажуйте шкіру, а потім розітріть засіб по всій довжині волосся. Далі ретельно промийте теплою проточною водою. Також застосування ампули рекомендується безпосередньо перед проведенням складних косметичних процедур на кшталт фарбування або ламінування локонів.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Lador. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Lador в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Lador. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История