искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 276 моделей:
| увлажнение Сбросить все
Шампунь OGX Kukui Oil Зволоження та гладкість 385 мл (0022796974211) 00227
Призначення - зволоження, Тип волосся - для фарбованого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Греція, клас косметики - мідл-маркет
Dr. Santé Hyaluron незмивний зволожуючий догляд у формі спрею 150 мл
Dr. Santé Hyaluron, 150 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання Dr. Santé Hyaluron надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості легко наноситься доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Гель для душу дитячий Dove Baby Зволоження без запаху 400мл 8710908657535
Dove Baby Зволоження - це гіпоалергенний дитячий гель, який спеціально розроблений для дбайливого догляду за шкірою немовлят і новонароджених, особливо тих, хто може мати проблеми з екземою. Цей гель не викликає сліз і не містить аромату. Він збагачений поживними речовинами, які допомагають шкірі зберегти природну вологість. Гель живить шкіру і забезпечує їй необхідне зволоження. Він також розроблений для догляду за чутливою шкірою. Цей продукт містить 100% природні інгредієнти, які безпечні та м'які для шкіри. Він не містить штучних барвників і сульфатів SLES, що робить його більш делікатним і безпечним для використання на ніжній дитячій шкірі. Гель пройшов тестування педіатрами, щоб забезпечити його безпеку та відповідність стандартам якості. Пляшка, в якій поставляється продукт, виготовлена на 100% з переробленого пластику, що сприяє стійкості навколишнього середовища.
Шампунь Tresemme Botanique Detox Зволожуючий 400мл 8710447211052
Для очищення коротких, середніх та довгих локонів, які схильні до сухості, а шкіра голови – до лущення, використовуйте зволожуючий шампунь для волосся від бренду Tresemme. Цей гігієнічний засіб подарує вашим пасмам легкість укладання та розчісування, а також ідеальну гладкість, ніби ви торкаєтеся розкішного шовку. Шампунь не тільки ретельно очищає шкіру голови та волосся, але і запобігає їх ламкості та січення кінчиків. Завдяки натуральним компонентам продукт надає кучерям красивий м'який блиск і свіжість, що неодмінно сподобається вам і вашим близьким. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric acid, Cocos Nucifera Fruit Extract, Cocos Nucifera Oil, Disodium EDTA, Glycerin, Isopropyl alcohol, Lactic acid, Parfum, Pentylene Glycol, Po.
Шампунь дитячий Dove Baby Інтенсивне зволоження 400мл 8710908657979
Шампунь дитячий Dove Baby Інтенсивне зволоження спеціально розроблений для дбайливого очищення та догляду за волоссям малюків. Він допомагає пом'якшити та зволожити ніжну шкіру голови та волосся дитини. Містить молочні протеїни, які дбайливо очищають шкіру голови та волосся, не викликаючи подразнення та сухості. Він також містить натуральні олії та гліцерин, які зволожують і живлять ніжну шкіру голови та волосся дитини, роблячи його м'яким і гладким. Не містить барвників та штучних ароматизаторів, що робить його максимально безпечним для використання на ніжній шкірі дитини. Він має гіпоалергенну формулу і не викликає подразнення очей та шкіри голови. Підходить для щоденного використання та не пересушує ніжне волосся та шкіру голови дитини. Він допомагає зберегти природний баланс вологи та захищає ніжну шкіру голови дитини від впливу зовнішніх факторів. Шампунь має ніжний аромат та створює м'яку піну, яка легко змивається водою. Він допоможе зробити волосся малюка здоровим, блискучим і м'яким на дотик.
Head & Shoulders Шампунь проти лупи Глибоке зволоження 400мл 800184140
Head&Shoulders – шампунь проти лупи, усуває основну причину лупи, забезпечуючи захист від лущення, свербіння й сухості на термін до 72 годин (видимі лусочки лупи, за регулярного застосування); свербіж, викликаний лупою). Його вдосконалена формула, протестована дерматологами, збалансована за pH, посилена антиоксидантами для дбайливого догляду за волоссям та шкірою голови та забезпечує до 100% свободи від лупи — доведено клінічно (за регулярного застосування). Шампунь проти лупи Глибоке зволоження з кокосовою олією м'яко зволожує волосся й шкіру голови, насичуючи їх вологою і стійким кокосовим ароматом. Head&Shoulders — бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії «шампуні»), який також піклується про планету: флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури). Особливості: Захист від сверблячки, викликаної сухістю й лупою, до 72 годин (помітні лусочки лупи, за регулярного використання) (викликаної лупою) Усуває основну причину лупи, забезпечуючи до 100% свободи від лупи — доведено клінічно (за регулярного застосування) Протестована дерматологами, pH-збалансована формула з антиоксидантами для м'якого догляду за шкірою голови та волоссям Глибоке зволоження з кокосовою олією дбайливо зволожує волосся й шкіру голови, надаючи стійкий кокосовий аромат Для найкращого результату використовуйте в поєднанні з бальзамом-ополіскувачем H&S, який глибоко зволожує волосся й шкіру голови, покращуючи зовнішній вигляд волосся Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії «шампуні») З турботою про планету: Флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури) Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Dimethiconol, Piroctone Olamine, Dimethicone, Citric Acid, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Hexyl Cinnamal, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol
Head & Shoulders Moisturizing Care зволожувальний шампунь проти лупи 400 м
Head & Shoulders Moisturizing Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Moisturizing Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Бальзам-ополіскувач для нормального та сухого волосся Garnier Fructis Алое
Бальзам-ополіскувач з алое віра та оліями для зволоження та живлення волосся Тануча текстура засобу миттєво вбирається у волосся, зволожуючи і забезпечуючи його легше розчісування. 98% формули – компоненти природного походження. 2% - забезпечують приємну консистенцію і стабільність формули. Бальзам не містить силіконів, синтетичних барвників, речовин тваринного походження, має приємний свіжий аромат. Сік листя алое Барбаденсіс – зволожує та заспокоює, стимулює зростання нового волосся. Олія соняшнику – живить, зволожує, запобігає випаданню та стимулює здорове зростання волосся. Олія кокосу – антиоксидант та природний зволожувач, живить волосся. Захищає від зовнішніх впливів, перепаду температур, а також відновлює волосся після механічних та хімічних впливів. Гліцерин – зволожуючий компонент, що сприяє утриманню вологи. Результат: зволожене, більш гладке та здорове волосся. Застосування Нанесіть після шампуню SuperFood Алое. Залишіть на 1-2 хвилини, щоб бальзам увібрався, потім змийте. При попаданні у вічі негайно промийте водою. Склад AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLICERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, CITRONELLOL, PARFUM/FRAGRANCE
Head & Shoulders Itchy Scalp Care зволожуючий та заспокоюючий шампунь для
Head & Shoulders Itchy Scalp Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Itchy Scalp Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови заспокоює подразнену шкіру голови інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Перш ніж використовувати цей засіб, порадьтеся зі своїм перукарем щодо того, чи підходить він для вашого волосся.
Head & Shoulders Sensitive Scalp Care зволожувальний шампунь проти лупи 40
Head & Shoulders Sensitive Scalp Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Sensitive Scalp Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює подразнену шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Dove Aloe & Rose Water шампунь для зволоження та блиску 400 мл
Dove Aloe & Rose Water, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dove Aloe & Rose Water ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів не містить мінеральних олій Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating зволожуючий шампунь для осві
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Head & Shoulders Deep Cleanse Sub Zero Feel зволожувальний шампунь проти л
Head & Shoulders Deep Cleanse Sub Zero Feel, 300 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Deep Cleanse Sub Zero Feel допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся позбавляє волосся лупи надає волоссю блиску й об’єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Sante Кондиціонер для волосся Sante Манго та Алое зволожуючий 150 мл (4025
+ 9 грн бонус, Призначення - зволоження, розгладження, Тип волосся - для всіх типів волосся, Об`єм/Вага - 150 мл, Країна-виробник - Німеччина
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting зволожуючий шампунь 250 м
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Yope HYDRATE my hair зволожуючий кондиціонер 300 мл
Yope HYDRATE my hair, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Yope HYDRATE my hair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим надає волоссю пружності й об'єму Склад: веган-засіб містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Indola Hydrate зволожуючий шампунь для сухого та нормального волосся 300 м
Indola Hydrate, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Hydrate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Sante Твердий шампунь Sante Манго та Алое для живлення і зволоження волосс
+ 18 грн бонус, для пошкодженого волосся
OGX Кондиціонер для волосся OGX Kukui Oil Зволоження та гладкість 385 мл (
+ 32 грн бонус, Призначення - зволоження, розгладження, Тип волосся - для всіх типів волосся, для неслухняного волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Греція
American Crew Hair & Body Daily Moisturizing Conditioner кондиціонер для щ
American Crew Hair & Body Daily Moisturizing Conditioner, 250 мл, Кондиціонери для чоловіків, Кондиціонер American Crew Hair & Body Daily Moisturizing Conditioner полегшить вкладання волосся після кожного миття, крім цього надасть волоссю необхідного живлення. Властивості: забезпечує необхідне зволоження глибоко живить волосся покращує структуру волосся полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Sante Шампунь Sante Манго й алое зволожувальний 500 мл (4025089085058) 402
+ 21 грн бонус, Призначення - зволоження, відновлення, зміцнення волосся, надання блиску, живлення волосся, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Стать - унісекс, Об`єм/Вага - 500 мл, клас косметики - органічна
Leco Шампунь Leco 3 Зволоження та відновлення 1500 мл (XL 402151) XL 40215
+ 18 грн бонус, Призначення - зволоження, відновлення, очищення, Тип волосся - для нормального волосся, для сухого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 1500 мл, клас косметики - професійна
Balmain Hair Couture Moisturizing зволожуючий кондиціонер 50 мл
Balmain Hair Couture Moisturizing, 50 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Balmain Hair Couture Moisturizing забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick кондиціонер для нормаль
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История