искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 152 моделей:
| сухие Сбросить все
Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair відновлюючий шампунь для сухого або
Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos LAB 35 Restorative відновлююче молочко для сухого або пошкодженого
Kallos LAB 35 Restorative, 300 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Kallos LAB 35 Restorative. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш олій для сухого волосся 250мл 360
Ви мрієте, щоб Ваше волосся виглядало доглянутим і красивим щодня? Відкрийте для себе Розкіш 6 Олій Elseve від L'Oreal Paris! Комплекс із 6 цінних мікро-олій квітів робить волосся блискучим, надає шовковистості та забезпечує слухняність волосся!
Kallos Milk шампунь для сухого або пошкодженого волосся 1000 мл
Kallos Milk, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Milk допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: надає волоссю шовковистості інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Syoss Repair відновлюючий шампунь для сухого або пошкодженого волосся 440
Syoss Repair, 440 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Syoss Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш масел для сухого волосся 400мл 36
Ви мрієте, щоб Ваше волосся виглядало доглянутим і красивим щодня? Відкрийте для себе Розкіш 6 Олій Elseve від L'Oreal Paris! Комплекс із 6 цінних мікро-олій квітів робить волосся блискучим, надає шовковистості та забезпечує слухняність волосся!
Kallos Vanilla кондиціонер для сухого волосся 1000 мл
Kallos Vanilla, 1000 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Kallos Vanilla . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: забезпечує необхідне зволоження розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Бальзам-ополіскувач для дуже сухого волосся Garnier Fructis Банан суперфуд
Fructis SUPERFOOD Банан Живлення бальзам-ополіскувач для дуже сухого волосся Тануча текстура миттєво живить, полегшує розчісування та легко змивається. Банан і рослинні олії в складі забезпечують волоссю інтенсивне живлення та зволоження. Після застосування волосся більш м'яке на дотик, виглядає здоровим і блискучим. Не містить силіконів, штучних барвників, інгредієнтів тваринного походження або їх похідних. Веганський бальзам-ополіскувач з формулою, придатною до біорозкладу, на 98% складається з інгредієнтів натурального походження. Решта 2% - інгредієнти, що забезпечують текстуру та збереження продукту.  Застосування Просте використання: нанести на чисте вологе волосся, уникаючи коренів, змити.
Бальзам-ополіскувач для нормального та сухого волосся Garnier Fructis Алое
Бальзам-ополіскувач з алое віра та оліями для зволоження та живлення волосся Тануча текстура засобу миттєво вбирається у волосся, зволожуючи і забезпечуючи його легше розчісування. 98% формули – компоненти природного походження. 2% - забезпечують приємну консистенцію і стабільність формули. Бальзам не містить силіконів, синтетичних барвників, речовин тваринного походження, має приємний свіжий аромат. Сік листя алое Барбаденсіс – зволожує та заспокоює, стимулює зростання нового волосся. Олія соняшнику – живить, зволожує, запобігає випаданню та стимулює здорове зростання волосся. Олія кокосу – антиоксидант та природний зволожувач, живить волосся. Захищає від зовнішніх впливів, перепаду температур, а також відновлює волосся після механічних та хімічних впливів. Гліцерин – зволожуючий компонент, що сприяє утриманню вологи. Результат: зволожене, більш гладке та здорове волосся. Застосування Нанесіть після шампуню SuperFood Алое. Залишіть на 1-2 хвилини, щоб бальзам увібрався, потім змийте. При попаданні у вічі негайно промийте водою. Склад AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLICERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, CITRONELLOL, PARFUM/FRAGRANCE
Шампунь Garnier Fructis Банан суперфуд живлення Для дуже сухого волосся 35
Шампунь легко піниться, лагідно очищує та живить волосся без обтяження. Банан і рослинні олії забезпечують волоссю інтенсивне живлення і зволоження. Після застосування волосся очищене, більш м'яке, гладеньке та блискуче. Не містить силіконів, штучних барвників, інгредієнтів тваринного походження або їх похідних. Веганський шампунь з формулою, придатною до біорозкладу, на 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Решта 4% - інгредієнти, що забезпечують текстуру та збереження продукту.  Спосіб застосування Нанести на вологе волосся, спінити та ретельно промити волосся водою. Склад 1202596 A – СКЛАД:AQUA / WATER, SODIUM LAURYL SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, MUSA PARADISIACA FRUIT JUICE / BANANA FRUIT JUICE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, GLYCERIN,GLYCERYL OLEATE, TRIETHYL CITRATE, LECITHIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE(F.I.L C240533/1).
Шампунь Garnier Fructis Алое суперфуд зволоження Для нормального та сухого
Легко піниться, лагідно очищує та зволожує волосся без обтяження. Після застосування волосся м'яке, шовковисте і блискуче. Не містить силіконів, штучних барвників, інгредієнтів тваринного походження або їх похідних. Веганський шампунь з формулою, придатною до біорозкладу на 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Решта 4% - інгредієнти, що забезпечують текстуру та збереження продукту.  Спосіб застосування Нанести на вологе волосся, спінити та ретельно промити волосся водою. Склад 1199955 B - INGREDIENTS: AQUA / WATER • CETEARYL ALCOHOL • GLYCERIN • ISOPROPYL MYRISTATE • STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE • GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL • VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT / GRAPE FRUIT EXTRACT • COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL • SODIUM HYDROXIDE • COCO-CAPRYLATE/CAPRATE • HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • CAPRYLYL GLYCOL • CITRIC ACID • TARTARIC ACID • CETYL ESTERS • POTASSIUM SORBATE • SODIUM BENZOATE • SALICYLIC ACID • LINALOOL • GERANIOL • CITRONELLOL • BENZYL ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C229471/1).  
La'dor Damage Protector Acid Shampoo глибоко відновлюючий шампунь для сухо
La'dor Damage Protector Acid Shampoo, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Head & Shoulders Itchy Scalp Care зволожуючий та заспокоюючий шампунь для
Head & Shoulders Itchy Scalp Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Itchy Scalp Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови заспокоює подразнену шкіру голови інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Перш ніж використовувати цей засіб, порадьтеся зі своїм перукарем щодо того, чи підходить він для вашого волосся.
Garnier Fructis Banana Hair Food поживний шампунь для сухого волосся 350 м
Garnier Fructis Banana Hair Food, 350 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Garnier Fructis Banana Hair Food допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить силіконів веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Weleda Oat відновлюючий шампунь для сухого або пошкодженого волосся 190 мл
Weleda Oat, 190 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Weleda Oat ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Indola Hydrate зволожуючий шампунь для сухого та нормального волосся 300 м
Indola Hydrate, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Indola Hydrate ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
CHI Argan Oil Shampoo поживний шампунь для сухого або пошкодженого волосся
CHI Argan Oil Shampoo, 340 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь CHI Argan Oil Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся зменшує ламкість волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue шампунь для сухого або
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick кондиціонер для нормаль
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Alcina Hyaluron 2.0 бальзам для сухого та ламкого волосся 200 мл
Alcina Hyaluron 2.0, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер Alcina Hyaluron 2.0 забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Ducray Squanorm шампунь проти сухої лупи 200 мл
Ducray Squanorm, 200 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Ducray Squanorm ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Уникайте прямого контакту з очима.
TIGI Bed Head Recovery зволожуючий шампунь для сухого або пошкодженого вол
TIGI Bed Head Recovery, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь TIGI Bed Head Recovery допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Vichy Dercos Anti-Dandruff шампунь проти лупи для сухого волосся 200 мл
Vichy Dercos Anti-Dandruff, 200 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Vichy Dercos Anti-Dandruff допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue незмивний кондиціонер у
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 400 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue. Він забезпечує ваше волосся всім необхідним після миття. Кондиціонер допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний кондиціонер і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, а також отримати цілий ряд додаткових переваг. Властивості: полегшує розчісування й укладку доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків легко наноситься забезпечує живлення та регенерацію волосся м'яке та гладке дотик Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История