искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 94 моделей:
| для блеска Сбросить все
Шампунь Sante Рослинні протеїни і Березове листя для блиску волосся 250 мл
Призначення - зволоження, зміцнення волосся, надання блиску, очищення, живлення волосся, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Стать - унісекс, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - органічна
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy кератиновий шампунь
The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 355 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню зміцнює кінчики волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Pantene Pro-V SOS Shine спрей для волосся для блиску 150 мл
Pantene Pro-V SOS Shine, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Pantene Pro-V SOS Shine. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Шампунь Clear М'яке та блискуче волосся Проти лупи для жінок 400мл 87
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Жіночий шампунь Clear М'яке та блискуче волосся містить спеціальну формулу, яка запобігає сплутуванню волосся і робить його в 5 разів м'якшим. Завдяки формулі Nutrium 10 він активує природний шар шкіри голови, який перешкоджає появі лупи в порівнянні з шампунем без бальзаму-ополіскувача. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Carbomer, Cellulose Gum, Citric Acid, Cyclotetrasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, DMDMHydantoin,Glycerin, GuarHydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Lauret.
Syoss Oleo Intense інтенсивний кондиціонер для блиску та шовковистості вол
Syoss Oleo Intense, 250 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Ваше волосся негайно потребує догляду, інтенсивнішого за той, що може забезпечити кондиціонер? Бальзам для волосся Syoss Oleo Intense допоможе повернути ваше волосся у форму, виправить пошкодження і відновить його здоровий вигляд. На відміну від звичайних кондиціонерів, він впливає не лише на поверхню волосяних волокон, а й проникає вглиб їхньої структури, де бореться з проблемами, серйознішими за звичайну сухість та ослаблення після миття шампунем. На додаток до зволоження і пом’якшення, необхідних після миття, він інтенсивно та глибоко живить, зміцнює і відновлює волосся. Засіб робить волосся надзвичайно м’яким, здоровим, блискучим і легким у розчісуванні. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos LAB 35 Volume and Gloss шампунь для об'єму для блиску та шовковисто
Kallos LAB 35 Volume and Gloss, 500 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos LAB 35 Volume and Gloss ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Dove Aloe & Rose Water шампунь для зволоження та блиску 400 мл
Dove Aloe & Rose Water, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Dove Aloe & Rose Water ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів не містить мінеральних олій Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
OGX Brazilian Keratin Smooth шампунь для розгладження волосся для блиску т
OGX Brazilian Keratin Smooth, 385 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь OGX Brazilian Keratin Smooth допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Brelil Шампунь Brelil Numero для надання блиску волоссю з цінними оліями 1
+ 9 грн бонус, Призначення - зволоження, зміцнення волосся, очищення, живлення волосся, для пом'якшення волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, для тонкого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 1000 мл, клас косметики - професійна
Шампунь для собак і кішок Puramur Crystal Shine глибоке очищення 200мл 482
Шампунь призначений для ефективного та глибокого очищення всіх типів шерсті, підходить для всіх порід собак та котів. Активний склад з м'яко дієвими компонентами добре видаляє залишки стайлінгових та кондиціонуючих засобів. Біотин та екстракт ембліки, що містить багато вітаміну С, живлять шкіру та фолікули, стимулюють зростання шерсті. Регулярне застосування шампуню надає шерсті блиску та еластичності, гладкості та шовковистості. Має легкий, приємний аромат.
Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating шампунь для блиску волос
Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli зволожуюча олійка для блиск
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli, 30 мл, Термозахист для волосся для жінок, Відчуваєте, що вашому волоссю потрібно щось більше за звичайний догляд за допомогою шампуню, кондиціонера або навіть маски? Класична олія для волосся Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli стане чудовим доповненням до вашого щоденного догляду – вона подарує вашому волоссю додаткове живлення, допоможе відновити його еластичність, пружність і загальну гнучкість, сприятиме його регенерації і, не в останню чергу, подбає про розгладження поверхні. Після застосування засобу ви отримаєте більш м’яке, пружне, здорове та блискуче волосся з меншою схильністю до розпушування. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості розгладжує волосяні волокна забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli зволожуюча олійка для блиск
Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli, 50 мл, Термозахист для волосся для жінок, Відчуваєте, що вашому волоссю потрібно щось більше за звичайний догляд за допомогою шампуню, кондиціонера або навіть маски? Класична олія для волосся Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli стане чудовим доповненням до вашого щоденного догляду – вона подарує вашому волоссю додаткове живлення, допоможе відновити його еластичність, пружність і загальну гнучкість, сприятиме його регенерації і, не в останню чергу, подбає про розгладження поверхні. Після застосування засобу ви отримаєте більш м’яке, пружне, здорове та блискуче волосся з меншою схильністю до розпушування. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості розгладжує волосяні волокна забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating шампунь для блиску волос
Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
SCHAUMA Moisture&Shine 400 мл (9000101704976)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GLISS KUR Gloss Жидкий Шелк, Для ломких и лишенных блеска волос, 400 мл (9
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Melica Organic Здоровый блеск с протеинами пшеницы и экстрактом алоэ, 300
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Melica Organic Здоровый блеск с протеинами пшеницы и экстрактом алоэ. 300
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
O'shy "Keratin. Блеск и выпрямление", 1 л (4820195508299)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
O'shy Professional "Keratin. Блеск и выпрямление", 1 л (4820195508695)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GLISS KUR Рідкий Шовк Gloss Для ломкого та позбавленого блиску волосся, 20
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Сироватка для блиску та приборкання кучерявого волосся OSiS Glow 50мл (404
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Експрес-бальзам LADOR Wonder Balm Зволоження та блиск 200 мл (880918193761
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
SCHAUMA Moisture&Shine 400 мл (9000101704976)
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История