искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 99 моделей:
| бальзам Сбросить все
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ бальзам проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое для нормального волосся 200мл 360
Алое аква бомба Шампунь та бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое Аква Бомба створені для нормального, схильного до сухості волосся. Унікальна формула, збагачена гелем алое вера, інтенсивно зволожує волосся без обтяження. Технологія, збагачена гіалуроновою кислотою, утримує вологу для надання волоссю м’якості та еластичності. ​Результат застосування: 72 години зволоження! Застосування Нанесіть на вимите шампунем волосся, розподіліть вздовж всієї довжини, потім змийте. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх водою. Для щоденного застосування.
Бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для но
Легкий поживний бальзам для неймовірного перевтілення волосся й наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, надає волоссю розкішний блиск і живить його без обважнення. Не містить силіконів для природності під час торкання волосся.
Бальзам-ополіскувач L'Oréal Paris Elseve Цінність 3 глин Для нормальн
Балансуючий бальзам 3 Цінні Глини для волосся, жирного біля коренів і сухих на кінчиках Балансуючий бальзам, збагачений 3 видами глини, нормалізує баланс шкіри голови, забезпечує волоссю 72 години свіжості біля коріння і зволоження по всій довжині, дарує легкість , полегшуючи розчісування. Балансуючий бальзам для волосся Ельсєв 3 Цінні Глини ідеально підійде для волосся, жирного біля коріння і пересушеного на кінчиках. У його новій формулі міститься 3 види глини: блакитна, зелена та біла, що сприяють ефективному очищенню волосся та шкіри голови. Їх комплексний вплив допомагає відновити оптимальний баланс шкіри голови. Бальзам не містить силікону, дбайливо очищає та зволожує волосся на 72 години, не обтяжуючи його, значно полегшує розчісування. Застосування Після миття шампунем нанесіть бальзам на вологе волосся по всій довжині і ретельно розподіліть. За кілька хвилин змийте засіб теплою водою. Склад Біла Глина добре вбирає надлишки себуму. Блакитна Глина має протизапальний ефект. Зелена Глина нормалізує водно-ліпідний баланс. Aqua/water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycine Soja Oil/soybean Oil, Cetylesters, Sod Ium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Argilla/magnesium Aluminumsilicate, Chlorhexidine Dihydrochloride, Chlorhexidine Dihydrochloride, Isopropyl Alcohol, Kaolin, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol, Bht, Citric Acid, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance.
Бальзам-ополіскувач Dove Nourishing secrets з матчу та рисовим молоком Дет
Японські традиції з догляду за волоссям надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets Детокс, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove в поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула бальзаму-ополіскувача Детокс збагачена японським чаєм матча — сильним антиоксидантом, відомим своїми очисними властивостями та високим вмістом корисних вітамінів і мікроелементів. Рисове молоко відоме своїми властивостями з догляду. Насолоджуйтеся красивим волоссям, повним життєвої сили від коренів до кінчиків! Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract (экстракт чая матча), Gluconolactone, Glycerin, Lysine HCl, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (экстракт рисовых отрубей), Oryza Sativa.
Бальзам-ополіскувач Dove Довжина та сяйво 350мл 8720181402333
Бальзам-ополіскувач Dove Довжина і сяйво - це ефективний засіб для догляду за волоссям, призначений для тих, хто прагне зберегти довжину і надати волоссю додаткового сяйва. Цей бальзам розроблений з урахуванням особливих потреб довгого волосся, забезпечуючи йому інтенсивне зволоження, живлення та захист. Особливості: Багата формула бальзаму-ополіскувача Dove містить поживні компоненти, що сприяють зміцненню волосся і запобіганню ламкості; Допомагає розгладжувати волосся, полегшуючи його розчісування, а також створює захисний шар, який запобігає посіченню кінчиків; Пляшка забезпечує тривале використання, а зручний дозатор робить процес нанесення простим і ефективним; Після застосування ваше волосся стає м'яким, шовковистим і набуває здорового блиску. Спосіб застосування:  Нанесіть на вологе волосся, спініть, змийте. У разі потрапляння в очі ретельно промийте водою. Підходить для повсякденного використання.
Бальзам-ополіскувач Dove Nourishing secrets Відновлення з куркумою та коко
SPA-ритуали Індії з догляду й розслаблення надихнули на створення колекції Dove Nourishing Secrets відновлення, щоб кожна жінка могла побалувати себе глибоким живленням Dove в поєднанні з екзотичними натуральними інгредієнтами. Формула бальзаму-ополіскувача Відновлення збагачена куркумою й кокосовою олією, відомими своїми поживними та відновлювальними властивостями. Для красивого, сильного волосся без ознак ушкоджень! Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Cocos Nucifera (Coconut) Oil (масло кокоса), Curcuma Aromatica Root Oil (масло корня куркумы), Gluconolactone, Glycerin, Lysine HCl, Sodium Sulfate, Trehalose, Behentrimo.
Бальзам-ополіскувач для пошкодженого волосся Garnier Fructis Папая суперфу
Бальзам-ополіскувач із відновлюючою дією Тануча текстура, збагачена папаєю та рослинними оліями, швидко проникає у волосся, інтенсивно живить, зміцнює, полегшує розчісування. Формула на 98% складається з інгредієнтів натурального походження, а решта 2% потрібні для підтримки приємної консистенції та стійкості формули. Упаковка бальзаму на 100% підлягає вторинній переробці. Засіб не містить силіконів, штучних барвників, речовин тваринного походження. Після застосування ваше волосся м'яке, виглядає здоровим і блискучим. Екстракт папайї – надає блиск і шовковистість волоссю, сприяє їх зміцненню та відновленню. Олія кокосу – антиоксидант та природний зволожувач, живить волосся. Захищає від зовнішніх впливів, перепаду температур, а також відновлює волосся після механічних та хімічних впливів. Гліцерин – зволожуючий компонент, що сприяє утриманню вологи. Олія соняшнику – живить, зволожує, запобігає випаданню та стимулює здорове зростання волосся. Саліцилова кислота – регулює роботу сальних залоз, має антисептичну дію. Результат: сильніше, м'яке, шовковисте волосся. Застосування Нанесіть після шампуню SuperFood Папайя. Залишіть на 1-2 хвилини, щоб бальзам увібрався, потім змийте. При попаданні у вічі негайно промийте водою. Склад AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, CAPICA PAPAYA FRUIT EXTRACT / PAPAYA FRUIT EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLICERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C244324/1)
Бальзам-ополіскувач для нормального та сухого волосся Garnier Fructis Алое
Бальзам-ополіскувач з алое віра та оліями для зволоження та живлення волосся Тануча текстура засобу миттєво вбирається у волосся, зволожуючи і забезпечуючи його легше розчісування. 98% формули – компоненти природного походження. 2% - забезпечують приємну консистенцію і стабільність формули. Бальзам не містить силіконів, синтетичних барвників, речовин тваринного походження, має приємний свіжий аромат. Сік листя алое Барбаденсіс – зволожує та заспокоює, стимулює зростання нового волосся. Олія соняшнику – живить, зволожує, запобігає випаданню та стимулює здорове зростання волосся. Олія кокосу – антиоксидант та природний зволожувач, живить волосся. Захищає від зовнішніх впливів, перепаду температур, а також відновлює волосся після механічних та хімічних впливів. Гліцерин – зволожуючий компонент, що сприяє утриманню вологи. Результат: зволожене, більш гладке та здорове волосся. Застосування Нанесіть після шампуню SuperFood Алое. Залишіть на 1-2 хвилини, щоб бальзам увібрався, потім змийте. При попаданні у вічі негайно промийте водою. Склад AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLICERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, CITRONELLOL, PARFUM/FRAGRANCE
Head & Shoulders Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Комплексний
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Men Ultra допомагає усунути свербіж, жирність і сухість шкіри голови, забезпечуючи до 72 годин захисту від лупи та чудовий зовнішній вигляд волосся без лусочок (свербіж, викликаний лупою;; видимі лусочки лупи, за умови регулярного використання). Виберіть шампунь і бальзам-ополіскувач Men Ultra «Комплексний догляд» 2 в 1 з морськими мінералами для ультрачистої шкіри голови та слухняного волосся. Формула цього шампуню для чоловіків, протестована дерматологами, збалансована за ph, містить антиоксиданти для дбайливого догляду за волоссям та шкірою голови та підходить для щоденного застосування. Особливості: Шампунь проти лупи: ефективно бореться з лупою, свербінням жирної й сухої шкіри голови (свербіж, викликаний лупою) До 72 годин захисту від лупи та чудовий зовнішній вигляд волосся без лусочок (видимі лусочки лупи, за умови регулярного використання) Шампунь «Комплексний догляд» 2 в 1 з морськими мінералами для ультрачистої шкіри голови та слухняного волосся Дерматологічно протестована, збалансована за ph формула з антиоксидантами для дбайливого догляду та щоденного застосування Для всіх типів волосся. Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі продажів шампуню) Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Piroctone Olamine, Parfum, Dimethiconol, Dimethicone, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Trideceth-10, Maris Sal, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, CI 42090, CI 17200
Alcina Hyaluron 2.0 бальзам для сухого та ламкого волосся 200 мл
Alcina Hyaluron 2.0, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер Alcina Hyaluron 2.0 забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
SCHAUMA Kids Шампунь-Бальзам для девочек, без слез и спутывания 250 мл (40
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GLISS KUR Бальзам Color Perfector для фар/ мелір волосся, 200 мл (90001002
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Кокосове молочко та олія макад
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам-ополіскувач Garnier Botanic Therapy Мед та Бджолиний Віск 200мл (3
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам L'Oreal Paris Elseve Аргінін Амінексил для ослабленого волосся 200
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормаль
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
PANTENE Бальзам-ополіскувач Густе та Міцне 275 мл (8006540416747)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2в1 Основний до
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2в1 Комплексний
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2в1 Цитрусова с
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам-ополіскувач Pro Series Об'єм Надовго 500мл (8700216037150)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам-ополіскувач PRO SERIES Активне зволоження 500 мл (8700216037235)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Бальзам-ополіскувач Herbal Essences Аромат апельсина 250 мл (8700216210317
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История