искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 67 моделей:
| светлые Сбросить все
Кондиціонер для волосся Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care Conditio
Призначення - відновлення, надання блиску, збереження кольору, живлення волосся, для щоденного застосування, захист волосся, захист кольору, Тип волосся - для фарбованого волосся, для всіх типів волосся, для світлого волосся, Об`єм/Вага - 250 мл, Країна-виробник - Великобританія
Шампунь Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care Shampoo Щоденний для осв
Призначення - зволоження, зміцнення волосся, надання блиску, збереження кольору, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, захист волосся, захист кольору, Тип волосся - для всіх типів волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - професійна
Шампунь Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Shampoo для тон
Призначення - зміцнення волосся, надання блиску, очищення, Тип волосся - для тонкого волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 300 мл, клас косметики - професійна
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder освітлюючий кондиціонер для освітленог
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Sheer Blonde Go Blonder. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating зволожуючий шампунь для осві
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush шампунь-тонер для освітленого волосс
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Тонувальні шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Sheer Blonde Violet Crush допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
T-LAB Professional Blond Ambition шампунь з екстрактом фіалки для нейтралі
T-LAB Professional Blond Ambition, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь T-LAB Professional Blond Ambition ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови нейтралізує жовті відтінки волосся заспокоює шкіру голови Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
T-LAB Professional Blond Ambition кондиціонер з екстрактом фіалки для блон
T-LAB Professional Blond Ambition, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер T-LAB Professional Blond Ambition забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження нейтралізує жовті відтінки волосся розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Light легкий кондиціонер у фо
Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Light, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок
LADOR Anti-yellow д/світлого волосся, 300 мл (8809500815334)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь для волос тонирующий Sedera My Blond Tint Shampoo For Light Hair S
Шампунь для волос тонирующий Sedera My Blond Tint Shampoo For Light Hair P
LADOR Anti-yellow д/світлого волосся, 300 мл (8809500815334)
Кондиционер для волос укрепляющий Matrix Total Results Unbreak My Blonde S
Шампунь для волос укрепляющий Matrix Total Results Unbreak My Blonde Stren
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Golde-rose Blonde
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Platinum Blonde (
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Gold Blonde (золо
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Ash Blonde (пепел
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Sand Blonde (песо
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Soft Pink Blonde
Бальзам для волос с антижелтым эффектом Sedera Tint Balm Arctic Blonde (ар
Сухой шампунь для светлых волос MoroccanOil Dry Shampoo Light Tones 65 мл
Тонирующая маска с антижелтым эффектом Kleral System Blonde No Yellow Crea
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История