искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 41 моделей:
| для роста волос Сбросить все
Шампунь для зміцнення та росту волосся Dalas на рожевій воді 485мл 4260637
Якщо ви помітили, що волосся стало ламким, сухим, ослабленим і схильним до випадання, діяти потрібно негайно! Ефективно вирішити цю проблему можна за допомогою Dalas On Rose Water Shampoo. Унікальна формула з комплексом поживних компонентів і трояндовою водою забезпечує збалансований догляд, відновлює пасма від коренів до кінчиків, зміцнює їх і наповнює живлющою енергією. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється під час контакту з водою. Делікатно очищає, усуваючи забруднення та шкірний жир Живить шкіру. Переваги: Стимулює мікроциркуляцію у клітинах епідермісу. Сприяє швидкому росту нового волосся. Робить пасма міцними й шовковистими. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.
Farmona Radical Trichology засіб для прискорення росту волосся 100 мл
Farmona Radical Trichology, 100 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Мрієте про густе міцне волосся, а натомість ваше ламається або навіть починає випадати? Хоч би якою була причина, доглядовий засіб Farmona Radical Trichology поверне волоссю втрачену життєву силу та здоровий вигляд. Він сприятиме регенерації вже наявного волосся, а також росту нового шляхом стимуляції шкіри голови й активізації волосяних фолікулів. Засіб подбає про зміцнення нововідрослого волосся і водночас зупинить випадіння вже наявного. За регулярного застосування ваше волосся зміцниться, набуде оксамитового блиску, стане менш ламким, а його загальна структура значно поліпшиться. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям знову! Властивості: покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся ефективно стимулює ріст нового волосся стимулює шкіру голови повертає волоссю життєву силу Склад: кофеїн засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
T-LAB Professional Natural Lifting спрей для об'єму для стимуляції росту в
T-LAB Professional Natural Lifting, 150 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд за волоссям T-LAB Professional Natural Lifting ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: якісно покращує структуру волосся активує діяльність коренів волосся стимулює шкіру голови Склад: веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на чисте, висушене рушником волосся. Не змивайте.
GARNIER Fructis Рост Во Всю Силу, 400 мл (C5335202)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
GARNIER Fructis Рост Во Всю Силу, 400 мл (C5335202)
Шампунь для роста волос Elea Professional Artisto Growth Energy Shampoo 30
Шампунь для укрепления и роста волос Kleral System Bcosi Energy Boost Sham
Шампунь для укрепления и стимуляции роста волос Tiare Color Vital Shampoo
Лосьон стимулирующий рост волос Elea Professional Artisto Lotion Forte 200
Шампунь для укрепления и стимуляции роста волос Tiare Color Vital Shampoo
Шампунь для укрепления и роста волос Kleral System Bcosi Energy Boost Sham
Schwarzkopf Сироватка для росту волосся ВС Bonacure SCALP GENESIS 7x10 мл
Кондиціонер для волосся Lee Stafford Hair Growth для посилення росту волос
Призначення - зміцнення волосся, для росту волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Об`єм/Вага - 200 мл, Країна-виробник - Великобританія
Кондиціонер для волосся Lee Stafford Hair Growth Activation Conditioner 25
Твердий шампунь Logona Конопля і Бузина для блиску і прискорення росту вол
для всіх типів волосся
Шампунь Lee Stafford Hair Growth для посилення росту волосся 250 мл (50602
Призначення - очищення, для росту волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - професійна
Сироватка для волосся Schwarzkopf Professional ВС Bonacure Scalp Genesis д
Призначення - зміцнення, зволоження, для росту волосся, Тип волосся - для всіх типів
Dr. Santé Anti Hair Loss кондиціонер для стимуляції росту волосся 200 мл
Dr. Santé Anti Hair Loss, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Dr. Santé Anti Hair Loss забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь для зміцнення та росту волосся Dalas на рожевій воді 1000мл 426063
Якщо ви помітили, що волосся стало ламким, сухим, ослабленим і схильним до випадіння, діяти потрібно негайно! Ефективно вирішити цю проблему можна за допомогою Dalas On Rose Water Shampoo. Унікальна формула з комплексом поживних компонентів і рожевою водою забезпечує збалансований догляд, відновлює пасма від коренів до кінчиків, зміцнює їх і наповнює цілющою енергією. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється під час контакту з водою. Делікатно очищає, усуваючи забруднення і шкірний жир. Живить шкіру. Переваги: Стимулює мікроциркуляцію в клітинах епідермісу. Сприяє швидкому росту нового волосся. Робить пасма міцними та шовковистими. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.
Dr. Santé Anti Hair Loss кондиціонер для стимуляції росту волосся 1000 мл
Dr. Santé Anti Hair Loss, 1000 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Dr. Santé Anti Hair Loss забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Anwen Grow me Tender сироватка для стимуляції росту волосся 150 мл
Anwen Grow me Tender, 150 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд за волоссям Anwen Grow me Tender ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насолоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: стимулює шкіру голови активує діяльність коренів волосся зміцнює та живить волосся покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Делікатно помасажуйте шкіру голови. Не змивайте.
Lee Stafford Кондиціонер для волосся Lee Stafford Hair Growth для посиленн
+ 17 грн бонус, Призначення - зміцнення волосся, для росту волосся, Тип волосся - для всіх типів волосся, Об`єм/Вага - 200 мл, Країна-виробник - Великобританія
Dermedic Capilarte сироватка для стимуляції росту волосся з відновлюючим е
Dermedic Capilarte, 150 мл, Сироватки для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Dermedic Capilarte . Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект
Logona Твердий шампунь Logona Конопля і Бузина для блиску і прискорення ро
+ 25 грн бонус, для всіх типів волосся
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История