искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 33 моделей:
| непослушные Сбросить все
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth кондиціонер для розгладження волосся д
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое вера 3
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Шампунь для ломких и непослушных волос Zenvo Deep Vitalising Treatment Sha
Маска для ломких и непослушных волос Zenvo Deep Vitalising Treatment Mask
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое вера 3
Кондиционер для гладкости непослушных волос Matrix Total Results Mega Slee
Шампунь для ломких и непослушных волос Zenvo Deep Vitalising Treatment Sha
Маска для ломких и непослушных волос Zenvo Deep Vitalising Treatment Mask
Delia Cosmetics Cameleo Smoothing & Shining шампунь для розгладження волос
Delia Cosmetics Cameleo Smoothing & Shining, 400 мл, Шампуні для жінок
Batiste De-Frizz сухий шампунь для неслухняного волосся 200 мл
Batiste De-Frizz, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste De-Frizz повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає форму та забезпечує легку фіксацію подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть. Засіб призначений лише для професійного використання.
Шампунь для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое
Формула Wash&Go SuperFood Авокадо і Алое спеціально розроблена для неслухняного волосся, містить натуральні інгредієнти, що розгладжують і приборкують його. Шампунь утворює ніжну піну, яка дбайливо очищає волосся, робить його живим, доглянутим і шовковисто гладким.
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое ве
Зустрічайте нову лінію з догляду за волоссям Wash&Go Super Food з авокадо й алое. Маска містить 98% інгредієнтів натурального походження. Не містить силікону, sles, peg і мінеральних олив. Інтенсивно зволожує волосся, робить його гладким, блискучим і слухняним. Авокадо чинить інтенсивну зволожувальну, пом'якшувальну та живильну дії на зневоднене волосся, завдяки високому вмісту натуральних олій і жирних кислот. Воно також багате на вітаміни, які живлять шкіру голови і волосся. Мінерали в олії авокадо запечатують кутикули, зменшуючи ламкість і допомагаючи сухому волоссю мати гладкий і блискучий вигляд. Алое вера має протизапальні та заспокійливі властивості, що робить його придатним для дбайливого догляду за чутливою шкірою голови і волоссям. Вміст жирних кислот призводить до інтенсивного зволоження і підвищення еластичності волосся. Вітаміни в алое вера чинять живильну і відновлювальну дії.
Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food розгладжуючий шампунь для неслухнян
Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Garnier Fructis Cocoa Butter Hair Food ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистості зменшує ламкість волосся відновлює та живить волосся розгладжує волосяне волокно Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Fanola Keraterm розгладжуюча маска для неслухняного та кучерявого волосся
Fanola Keraterm, 300 мл, Кондиціонери унісекс, Відчуваєте, що ваше волосся потребує догляду, інтенсивнішого за той, що можуть забезпечити кондиціонери чи бальзами? Маска для волосся Fanola Keraterm стане чудовим доповненням до ваших звичайних косметичних засобів. Завдяки високій концентрації поживних речовин, націлених на подолання конкретних проблем, вона повертає волоссю життєву силу й красу. Засіб глибоко проникає у волосяні волокна, зміцнює їх, інтенсивно живить, відновлює та розгладжує, роблячи волосся м’яким на дотик і блискучим, а також стійкішим до потенційного пошкодження. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює волосся по всій його довжині полегшує розчісування, запобігаючи його пошкодженню волосся м'яке на дотик Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
Revlon Professional Pro You The Tamer шампунь для розгладження волосся для
Revlon Professional Pro You The Tamer, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Fanola Keraterm розгладжуючий спрей для неслухняного та кучерявого волосся
Fanola Keraterm, 200 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Fanola Keraterm . Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте.
Goldwell Dualsenses Just Smooth кондиціонер для розгладження волосся для н
Goldwell Dualsenses Just Smooth, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Goldwell Dualsenses Just Smooth. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження надає волоссю пружності й об'єму полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Fanola Smooth Care вирівнююча сироватка для неслухняного та кучерявого вол
Fanola Smooth Care, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Хочете мати гарне волосся від коренів до кінчиків, але відчуваєте, що шампуню, кондиціонера чи навіть маски недостатньо? Сироватка Fanola Smooth Care ідеально доповнить ваш звичайний догляд за волоссям і допоможе досягти бажаного результату. Вона дбає про необхідне живлення, зміцнює волосся і надає йому все необхідне для відновлення сяйва. Завдяки живильній формулі, що сприяє природній регенерації, сироватка вдихне у ваше волосся нове життя. За умови регулярного використання ви незабаром побачите в дзеркалі сильне, блискуче та здорове на вигляд волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження живить волосся по всій довжині робить волосся шовковисто-ніжним на дотик Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю. Не змивайте.
John Frieda Frizz Ease Original вирівнююча сироватка для неслухняного та к
John Frieda Frizz Ease Original, 50 мл, Сироватки для волосся для жінок, Хочете мати гарне волосся від коренів до кінчиків, але відчуваєте, що шампуню, кондиціонера чи навіть маски недостатньо? Сироватка John Frieda Frizz Ease Original ідеально доповнить ваш звичайний догляд за волоссям і допоможе досягти бажаного результату. Вона дбає про необхідне живлення, зміцнює волосся і надає йому все необхідне для відновлення сяйва. Завдяки живильній формулі, що сприяє природній регенерації, сироватка вдихне у ваше волосся нове життя. За умови регулярного використання ви незабаром побачите в дзеркалі сильне, блискуче та здорове на вигляд волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження робить волосся шовковисто-ніжним на дотик розгладжує поверхню волосся Спосіб використання: Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю. Не змивайте.
KERASILK Essentials Smoothing Shampoo шампунь для грубого та неслухняного
KERASILK Essentials Smoothing Shampoo, 75 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь KERASILK Essentials Smoothing Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття
Glynt Vita крем-термозахист для розгладження неслухняного волосся 100 мл
Glynt Vita, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Glynt Vita . Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене бореться з розпушуванням полегшує стайлінг після використання волосся шовковисте та приємне на дотик Спосіб використання: Рівномірно наносьте на вологе волосся. Потім висушіть волосся феном, накрутіть його або вирівняйте випрямлячем, як зазвичай.
L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited розгладжуючий шампунь дл
L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited, 300 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови для натурального або фарбованого волосся запобігає розпушуванню розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Goldwell Dualsenses Just Smooth сироватка для неслухняного волосся 100 мл
Goldwell Dualsenses Just Smooth, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Goldwell Dualsenses Just Smooth. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История