искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 69 моделей:
| стретч Сбросить все
Іграшка розтягуюча Monster Flex Mini Людина-айсберг (91019)
Іграшка розтягуюча Monster Flex Mini Лицар-привид (91017)
Іграшка розтягуюча Monster Flex Mini Зомбі (91004)
Іграшка розтягуюча Monster Flex Mini Вампір (91003)
Іграшка розтягуюча Monster Flex Mini Людина-стовбур (91001)
Іграшка розтягуюча Monster Flex Mini Скелет (91007)
Фігурка, що розтягується Stretch Сонік золотий (123066)
Фігурка-тягучка Stretch Сонік Міні-Стретч (122721)
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sprinkles (97009) 97009
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sprinkles. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Mr. Stumble (97001) 97001
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Mr. Stumble. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Leonidas (97006) 97006
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Leonidas. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Boxing Roo (97003) 97003
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Boxing Roo. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Ruby Cupidt (97013) 97013
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Ruby Cupidt. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Super Gal (97010) 97010
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Super Gal. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Banana Guy (97007) 97007
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Banana Guy. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Frost Yeti (97004) 97004
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Frost Yeti. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Dynamitron (97014) 97014
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Dynamitron. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sensei Firefist (97011) 97011
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Sensei Firefist. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Hatshepsut (97008) 97008
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Hatshepsut. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Megalodon (97005) 97005
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Megalodon. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys T-Rex (97002) 97002
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys T-Rex. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Capt. Goldheart (97012) 97012
Пориньте у казковий іграшковий світ разом з фігуркою стретч-антистрес Monster Flex Stumble Guys Capt. Goldheart. В асортименті представлені 14 різних героїв. Кожен зможе обрати собі героя до вподоби та зібрати повну колекцію. Іграшки Monster Flex — це своєрідна антистрес-іграшка. За рахунок фактури та пластичної форми фігурок дітям буде цікаво їх м'яти, розтягувати та всіляко проявляти фантазію в процесі гри. Матеріал: термопластична гума. Висота фігурки: 14 см. Рекомендовано дітям віком від 4-х років.
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Кіборг (122158) 122158
Стретч-антистрес Goo Jit Zu — чудовий подарунок для справжніх пошановувачів фігурок, що тягнуться. Особливість фігурки у тому, що вона набуває завжди первинної форми, навіть після згинань та розтягувань. Герой наповнений гелем та кульками. Антистрес може розтягуватися в 3 рази більше. Виготовлено з неймовірно міцної гуми. Гра зі стретч-антистрес Goo Jit Zu заспокоює і розвиває міцність м'язів, увагу та уяву.Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Стретч-антистрес Goo Jit Zu Аквамен (122159) 122159
Стретч-антистрес Goo Jit Zu — чудовий подарунок для справжніх пошановувачів фігурок, що тягнуться. Особливість фігурки у тому, що вона набуває завжди первинної форми, навіть після згинань та розтягувань. Герой наповнений гелем та кульками. Антистрес може розтягуватися в 3 рази більше. Виготовлено з неймовірно міцної гуми. Гра зі стретч-антистрес Goo Jit Zu заспокоює і розвиває міцність м'язів, увагу та уяву.Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на антистрессы. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить антистресс в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на антистрессы. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История