искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Обслуживание
Приготовление
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 758 моделей:
| Weber Сбросить все
Губка для чищення гриля Weber (17688) 17688
Готуйте на грилі скільки захочеться, адже тепер ви точно знаєте: всі забруднення можна запросто відмити. Грубою поверхнею губки зручно очищати решітки, а м'яким боком - кришку, зовні та зсередини. Особливості: Двостороння: Абразивна сторона для грубого очищення і м'яка сторона для делікатних поверхонь. Ефективна: Спеціальне просочення губки забезпечує швидке і легке видалення забруднень. Зручна: Ергономічний дизайн губки робить її використання комфортним. Довговічна: Губка виготовлена з високоякісних матеріалів, що гарантує її тривалий термін служби.
Кубики для розпалювання Weber натуральні, 48 шт (17612) 17612
Кубики для розпалювання від Weber - ідеальна заміна рідким сумішам для розпалювання. Натуральні кубики для розпалювання зі спресованої деревної тирси дадуть змогу за лічені хвилини розпалити вугілля в стартері. Просто запаліть кілька кубиків, поставте стартер зверху і discover whats possible! Кубики повністю безпечні для довкілля, не мають запаху та не димлять.
Кубики для розпалювання Weber, 22 шт (17945) 17945
Кубики для розпалу від Weber — ідеальна заміна рідким сумішам для розпалювання. Натуральні кубики для розпалювання зі спресованої деревної тирси дозволять в лічені хвилини розпалити вугілля в стартері. Просто запаліть кілька кубиків та поставте стартер зверху. Кубики є повністю безпечними для навколишнього середовища, не мають запаху і не димлять. Доступні у кількості — 22 шт.
Змінна сітка-мочалка для планчі Weber (6210) 6210
Слідкуйте за тим, щоб ваше обладнання для барбекю було у відмінній формі. Як тільки головка мочалки для планчі зношується — не потрібно турбуватися. Просто зніміть її та замініть новою металевою дротяною головкою. З легкістю слідкуйте за гігієною вашого гриля разом з аксесуарами Weber.
Шампури бамбукові Weber 25 шт, 24 см (6608) 6608
Бамбукові шампури Weber ідеально підійдуть як для приготування м'ясних, так і для приготування фуршетних страв з морепродуктів, овочів або фруктів. Перед використанням дерев'яні шпажки рекомендовано замочувати у воді, щоб виріб не вбирав сік продуктів під час смаження та задля безпеки від спалахів.
Емкости малые для жира Weber, 10шт (6415) 6415
Алюмінієва місткість Weber відмінно підходить для уловлювання крапель жиру, а також ідеально підійде для приготування лазаньї, овочів або навіть шоколадних тістечок. Додатково ви можете використовувати місткості для тривалого приготування, наприклад копчення тим самим дивувати родину фірмовими стравами. Підходить для грилів Weber Q, грилі Pulse, газові грилі Spirit, газові грилі Spirit II, газові грилі Genesis, газові грилі серії Genesis II 200 та 300.
Деревянные чипсы Weber для копчения рыбы, 700 гр. (17665) 17665
Коптити та отримувати неперевершені результати — це просто! Суміш із щепи листяних і фруктових дерев від Weber ідеально підійде для рибних страв та додасть їм м'який аромат копчення з фруктовими нотками. Для приготування страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Приготуйте смачний лосось, макрель або креветки для великої компанії рідних та друзі за допомогою спеціальної тріски Weber!
Дерев`яні чіпси Weber, яблуко, 700 гр. (17621) 17621
Вважається, що тріска з деревини фруктових дерев найкраще підходить для птиці, додає стравам солодкого фруктового аромату, а також ідеальна для копчення риби та овочів. Для приготування чудової страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення і трохи зачекати, поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber! Поставляється в зручному пакеті із застібкою.
Дерев`яні чіпси Weber, бук, 700 гр. (17622) 17622
Деревна тріска Weber додасть відтінку копченості рибі чи птиці, а також сприятиме яскравому аромату та ідеально підійде для різних м'ясних страв.
Тріска Weber для копчення до птиці, 700 г (17833) 17833
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть особливий солодкуватий аромат стравам з курячої грудки або запіканню індички та качки цілком. Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber. Поставляється в зручному пакеті з застібкою.
Дерев`яні чіпси Weber, пиво, 700 гр. (17782) 17782
Дерев'яні бруски Weber допоможуть вам створити унікальні страви з ароматом, який потішить ваших гостей і близьких.
Деревянные чипсы Weber, виски, 700 гр. (17627) 17627
Віскі, що зберігався в бочках, надасть незвичайний солодкий аромат яловичині, свинині, птиці та морепродуктам, завдяки дерев'яним щепкам від Weber. Для приготування вам знадобиться лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні неперевершеною за допомогою спеціальної тріски Weber!  
Дерев`яні чіпси для копчення свинини, 700 гр. (17664) 17664
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть помірний солодкуватий аромат вашим стравам зі свинини. Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть копчені реберця, свинину або відбивні на грилі витонченими за допомогою спеціальної тріски Weber!
Дерев`яні чіпси Weber, горіх гікорі, 700 гр. (17624) 17624
Вважається, що тріска з деревини горіхового дерева - це саме те, що потрібно для яскравого аромату копчення, що так нагадує аромат смаженого бекону. Для приготування вам знадобиться лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення і трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Тріска найкраще підійде для копчення свинини, баранини або птиці. Зробіть страву на грилі або в коптильні неперевершеною за допомогою спеціальної тріски Weber!  
Вугілля деревне Weber, 3 кг (17824) 17824
Деревне вугілля Weber складається з обпаленої деревини бука, граба, берези та дуба й ідеально підходить для приготування ароматних страв із димком. Для зручного та швидкого розпалювання радимо використовувати стартер і кубики для розпалювання, за допомогою яких процес розпалювання стане набагато простішим і безпечнішим. Просто заповніть трубу стартера деревним вугіллям, помістіть під нього кубики для розпалювання і за 15 - 20 хвилин все буде готово.
Скребок для грилів Weber Q серії, пластиковий (6201) 6201
Подбайте про свій гриль після вихідних! Скребок для котла допоможе видалити будь-які жирні відкладення всередині котла, і незабаром він буде готовий до наступного етапу приготування. Особливості: Скребок має похилий, призначений для очищення котла вашого гриля, щоб підготувати його до наступного приготування. Скребок має ідеальну ширину і довжину, щоб ефективно видалити надлишки жиру в спеціальний піддон.
Сітка-мочалка для планчі Weber (6209) 6209
Металева очисна губка Weber забезпечує оптимальне очищення гриля від пригорілих залишків їжі. Спосіб застосування: просто налийте мийний засіб у ручку щітки. Злегка натиснувши на ручку, додайте рідину для миття посуду і потріть забруднену зону. У разі тривалого використання мочалку легко зняти і замінити. Змінні мочалки продаються окремо.
Алюмінієвий відсікач жару Weber для #6563 (6561) 6561
Прислухайтесь до свого серця та запросіть когось особливого на вечерю на вашому балконі. У меню записано — соковита печеня, то ж застеліть стіл та запаліть ваш гриль Q. Для забезпечення належного непрямого жару помістіть м’ясо на решітку для смаження та прикрийте його екраном знизу. Ніжна та соковита печеня приємно вразить вашу дорогу людину.
Бруски Weber для копчення гікорі, 1,5 кг (17619) 17619
Бруски для копчення гікорі сприяють яскравому аромату страв і найкраще підійдуть для приготування яловичини, свинини та дичини. Перед початком приготування покладіть кілька брусків гікорі навколо вашої страви та отримайте ще більше димку, завдяки технології тління. Weber гарантовано обіцяє - ваша страва буде неперевершеною! Бруски поставляються в зручному пакеті із застібкою.
Вугільні брикети Weber, 4 кг (17590) 17590
Вугільні брикети Weber - це ідеальний вид палива для вашого гриля. Брикети легко і швидко розпалюються, виготовлені з якісної деревини змішаних листяних порід, не містять хімікатів або інших шкідливих речовин. Спеціальна форма брикетів (квадратні подушечки) забезпечить меншу витрату, а також ідеально підійдуть для 6-8-годинного приготування за технологією лоу енд слоу, а також для
Брикети кокосові Weber 4 кг (18401) 18401
Брикети для барбекю з кокосової стружки Weber — це крутий екологічний варіант ноу-хау палива, яке розпалюється до 20 хвилин та гарантовано забезпечує до 3 годин безперервного приготування на грилі.
Емкость для жира для грилей Weber 57см, 5 шт (6454) 6454
Алюмінієва місткість Weber відмінно підходить для уловлювання крапель жиру, а також ідеально підійде для приготування лазаньї, овочів або навіть шоколадних тістечок. Додатково ви можете використовувати місткості для тривалого приготування, наприклад копчення або ставити під рожном для  безпечного збору жиру і соків. Прості піддони можуть врятувати вас від безлічі робіт з обслуговування. Вони бездоганно встановлюються в лоток для крапель вашого гриля, щоб утилізація жиру відбувалась просто та без забруднення.
Бруски Weber для копчення, яблуко, 1,5 кг (17616) 17616
Тонкий солодкуватий аромат яблука додасть приємного аромату та м'якості вашій курці на грилі. Перед початком приготування покладіть кілька брусків навколо вашої страви та отримайте ще більше димку, завдяки технології тління. Weber гарантує - ваша страва буде неперевершеною! Експериментуйте з різними брусками у своїх рецептах і відкривайте нові, чудові смаки під час смаження та копчення. Бруски поставляються в зручному пакеті із застібкою.
Тримач для приладів Weber Tool Holder (7401) 7401
Завдяки спеціальному тримачу інструментів для гриля Weber зручно тримати під рукою все, що необхідно. Міцний сталевий тримач із гачками дасть змогу заощадити простір і тримати інструменти у швидкому доступі. Досить закріпити його на край котла гриля і повісити на гачки те, що потрібно для роботи, наприклад: лопатку, щипці та щітку. Забезпечте максимальний рівень комфорту разом із фірмовими аксесуарами Weber!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   32  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксессуары для грилей и барбекю Weber. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить аксессуары для грилей Weber в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на аксессуары для грилей и барбекю Weber. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История