шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Колір
Тип
Клас компресії
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Каталог /

Компрессионный трикотаж 1 класса компрессии

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 14 моделей:
| 1 Скинути все
Гольфи компресійні Sigvaris 1 клас компресії, серія Top Fine Select
Надзвичайно еластичний компресійний трикотаж, який розтягується й у ширину, й у довжину. Просто надягати без допоміжних засобів. Справжня швейцарська якість за помірну ціну!
Гольфи компресійні Sigvaris 1 клас компресії, серія Comfort
Еластичні й неймовірно зручні – компресійні гольфи Sigvaris можна назвати незамінним аксесуаром у гардеробі сучасної жінки! Вдалий крій, гіпоалергенність і вдосконалена структура роблять таку модель однаково зручною як для повсякденного носіння, так і для використання у критичних випадках – наприклад, у разі запалення уражених ділянок вен. Вони добре підходять для носіння під одяг узимку.
Колготи компресійні, 1 клас компресії Sigvaris, серія Top Fine Select з за
Надзвичайно еластичний компресійний трикотаж, який розтягується й у ширину, й у довжину. Просто надягати без допоміжних засобів. Справжня швейцарська якість за помірну ціну!
Колготи компресійні, 1 клас компресії Sigvaris, серія Top Fine Select з ві
Надзвичайно еластичний компресійний трикотаж, який розтягується й у ширину, й у довжину. Просто надягати без допоміжних засобів. Справжня швейцарська якість за помірну ціну!
Панчохи компресійні з силіконовим фіксатором, серія Specialities Tradition
Єдиний у своєму роді медичний компресійний трикотаж, який гарантує стабільність тиску протягом усього дня. Відповідає найвищим медичним стандартам! Завдяки відмінній розтяжності надягання виробів серії Specialities Traditional потребує мінімум зусиль.
Панчохи компресійні Sigvaris 1 клас компресії, серія Cotton, з силіконовим
Панчохи компресійні Sigvaris 1 клас компресії, серія Magic
Компресійні гольфи 1 клас Aurafix AV-100 (бежеві) з відкритим носком
Компресійні гольфи 1 клас Aurafix AV-100 (бежеві) з відкритим носкомКолір виробу: бежевийКомпресія: 1-й клас, 18 – 21 мм. рт. ст.Розміри виробу: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Коли показано використання компресійних гольфів Aurafix AV-100:при початковій формі хронічної венозної недостатностідля профілактики варикозу на ранніх термінах вагітностідля профілактики варикозного розширення венпід час частих та
Компресійні гольфи 1 клас Aurafix AV-101 (чорні) із закритим носком
Компресійні чорні гольфи 1 клас Aurafix AV-101, шкарпетка закрита - противарикозний (профілактичний) виріб, що відповідає світовим стандартам якості. Дані профілактичні гольфи забезпечують користувачеві не тільки ефективне лікування та профілактику варикозу, але й гарантують комфорт при носінні. Виріб виготовлений з дуже міцної тканини Öko-Tex 100, що не викликає алергічних реакцій.
Компресійні гольфи 1 клас Aurafix AV-101 (бежеві) із закритим носком
Компресійні бежеві гольфи 1 клас Aurafix AV-101, шкарпетка закрита - противарикозний (профілактичний) виріб, що відповідає світовим стандартам якості. Дані профілактичні гольфи забезпечують користувачеві не тільки ефективне лікування та профілактику варикозу, але й гарантують комфорт при носінні. Виріб виготовлений з дуже міцної тканини Öko-Tex 100, що не викликає алергічних реакцій.
Панчохи антиварикозні Aurafix AV-102 з відкритим носком (1 клас)
Панчохи антиварикозні Aurafix AV-102 з відкритим носком (1 клас) - компресійний виріб, виготовлений з міцного і довговічного матеріалу Öko-Tex 100. Колір виробу: бежевий, чорний Компресія: 1 клас Розміри виробу: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Коли показано носіння компресійних панчох Aurafix AV-102: при втраті пружності вен, а також при захворюваннях, за яких є ризик виникнення варикозу (при цукровому діабеті, при
Панчохи антиварикозні Aurafix AV-103 із закритим носком (1 клас)
Панчохи антиварикозні Aurafix AV-103 із закритим носком (1 клас) - компресійний виріб, виготовлений з міцного та довговічного матеріалу Öko-Tex 100. Колір виробу: бежевий, чорний Компресія: 1 клас Розміри виробу: 2, 3, 4, 5, 6, 7 Коли показано носіння компресійних панчох Aurafix AV-103: при втраті пружності вен, а також при захворюваннях, за яких є ризик виникнення варикозу при цукровому діабеті, при
Панчохи компресійні Thuasne Venoflex Micro 30023D, 1 клас компресії з закр
Панчохи компресійні Thuasne Venoflex Micro 30023D, 1 клас компресії з закритим носком: матеріал виготовлення - мікрофібра, що дозволяє використовувати лікувальні мазі під час носіння, що є великою перевагою цих продуктів дані панчохи випускаються в 2-х кольорах: чорному та карамельному склад: 64% поліамід, 36% еластан Показання для застосування панчох компресійних Thuasne Venoflex Micro 30023D: профілактика
Панчохи компресійні Thuasne Venoflex Micro 30023Е, 1 клас компресії з відк
Панчохи компресійні Thuasne Venoflex Micro 30023Е, 1 клас компресії з відкритим носком: матеріал виготовлення - мікрофібра, що дозволяє використовувати лікувальні мазі під час носіння, що є великою перевагою цих продуктів дані панчохи випускаються в 2-х кольорах: чорному та карамельному склад: 64% поліамід, 36% еластан Показання для застосування панчох компресійних Thuasne Venoflex Micro 30023D: профілактика

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на компресійний трикотаж. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити компресійний трикотаж в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на компресійний трикотаж. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія