искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение

Выводить
Размер картинок
Мус для волосся Indola Innova Setting Strong Mousse для сильної фіксації 3
Призначення - надання об'єму, стайлінг, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 300 мл, Клас косметики - професійна
Гель для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette суперсильної фіксації
Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 250 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Гель для волосся Indola Innova Finish Gel Spray сильної фіксації 50 мл (40
Призначення - надання блиску, стайлінг, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ олія проти випадіння волосся з актива
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте своєму волоссю розкішний догляд. Суха олійка Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ зробить ваше волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Властивості: покращує структуру волосся відновлює та захищає волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови за допомогою піпетки. Можна також використовувати для обгортання волосся. Після цього ретельно ополосніть водою.
Schwarzkopf Taft Ultimate лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultimate зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere лак для волосся екстрасильної фіксації для
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму зберігає пружність та не обтяжує волосся екстрасильна фіксація Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Intensive Hair Therapy 7 Oils відновлююча олійка для волосся проти випадін
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Intensive Hair Therapy 7 Oils зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся відновлює та захищає волосся відновлює пошкоджену структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови за допомогою піпетки. Масажними рухами нанесіть на всю довжину волосся до самих кінчиків.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong лак для волосся екстрасильної фіксац
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: екстрасильна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Shine дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume пінка для волосся для об'єму 200 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка Schwarzkopf Taft Volume призначена для забезпечення фіксації і тривалої стійкості зачіски, а також для збільшення її об’єму. Вона надає волоссю бажаної пишності й блиску, підіймає його від коренів, допомагаючи сформувати зачіску на ваш смак. Завдяки своїм ідеальним фіксувальним властивостям пінка гарантує максимальний контроль над зачіскою і підтримує бажану форму впродовж усього дня – незалежно від того, працюєте ви, займаєтеся спортом або йдете на вечірку. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Volume пінка для волосся для ослабленого та рідкого волос
Schwarzkopf Taft Volume, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка Schwarzkopf Taft Volume призначена для забезпечення фіксації і тривалої стійкості зачіски, а також для збільшення її об’єму. Вона надає волоссю бажаної пишності й блиску, підіймає його від коренів, допомагаючи сформувати зачіску на ваш смак. Завдяки своїм ідеальним фіксувальним властивостям пінка гарантує максимальний контроль над зачіскою і підтримує бажану форму впродовж усього дня – незалежно від того, працюєте ви, займаєтеся спортом або йдете на вечірку. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Shine пінка для волосся для об'єму та блиску 200 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка Schwarzkopf Taft Shine призначена для забезпечення фіксації і тривалої стійкості зачіски, а також для збільшення її об’єму. Вона надає волоссю бажаної пишності й блиску, підіймає його від коренів, допомагаючи сформувати зачіску на ваш смак. Завдяки своїм ідеальним фіксувальним властивостям пінка гарантує максимальний контроль над зачіскою і підтримує бажану форму впродовж усього дня – незалежно від того, працюєте ви, займаєтеся спортом або йдете на вечірку. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Schwarzkopf Taft Ultra лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultra, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultra зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere пінка для волосся для об'єму 200 мл
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка Schwarzkopf Taft Power Cashmere призначена для забезпечення фіксації і тривалої стійкості зачіски, а також для збільшення її об’єму. Вона надає волоссю бажаної пишності й блиску, підіймає його від коренів, допомагаючи сформувати зачіску на ваш смак. Завдяки своїм ідеальним фіксувальним властивостям пінка гарантує максимальний контроль над зачіскою і підтримує бажану форму впродовж усього дня – незалежно від того, працюєте ви, займаєтеся спортом або йдете на вечірку. Властивості: надає об'єму від коренів забезпечує пружність волосся не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Спрей для розгладження волосся Tresemme Heat Protect Spray 200мл 871090869
Термоукладка — чудовий спосіб перетворити кучеряве волосся на гладенькі локони. Але якщо ви не захистите своє волосся, ви можете отримати сухе, пошкоджене волосся, яке буде ще більш кучерявим, ніж раніше. Якщо ви хочете мати гладеньку зачіску з контрольованою кучерявістю, ніколи не погоджуйтеся на мляві пасма або жорстке і липке волосся, яке не піддається укладанню. TRESemmé Keratin Smooth System з кератином та африканською олією марули забезпечує 5 переваг розгладження в 1 засобі: боротьба з кучерявістю, розплутування вузлів, посилення блиску, надання м'якості та приборкання надокучливого випадіння — для шовковисто-гладкого волосся, сповненого природних рухів. Після шампуню та кондиціонера зафіксуйте свій стиль за допомогою спрею TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray, який захищає волосся від нагрівання до 450°F, щоб ви могли легко зробити лак професійної якості. Спрей TRESemmé Keratin Smooth Heat Defense Spray захищає вашу гладеньку зачіску від пошкоджень, спричинених високою температурою.  
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong пінка для волосся екстра сильної фік
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: фіксує зачіску довготривалий ефект, на який ви можете покластися зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Dr. Santé Hyaluron незмиваючий кремовий кондиціонер для інтенсивного зволо
Dr. Santé Hyaluron, 100 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний кондиціонер Dr. Santé Hyaluron . Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний кондиціонер і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, а також отримати цілий ряд додаткових переваг. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату відновлює красу та блиск фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем і висушене рушником волосся. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Спрей-кондиціонер Pantene Зволоження SOS 150мл 8001841914244
Незмивний спрей для волосся Pantene Pro-V, який миттєво зволожує волосся і зберігає його гладким і зволоженим після укладання. Цей коктейль з вітамінами Pro-V та Кокос швидко сохне, тому ви можете врятувати своє волосся у будь-який час. Прекрасно працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його. Особливості: Поживний незмивний спрей для волосся, який миттєво зволожує волосся і зберігає його гладким і зволоженим Полегшує розчісування і робить волосся слухняним З кокосом та вітамінами Pro-V. Швидко сохне для порятунку волосся у будь-який час Чудово працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його Склад Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Linalo Linoleic Acid, Tocopherol, CI 42090, Retinyl Palmitate, Cocos Nucifera Fruit Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Zea Mays Silk Extract
Спрей-кондиціонер Pantene Блиск SOS 150мл 8001841914282
*Уникайте контакту з очима. При попаданні у вічі ретельно промийте їх водою. Незмивний спрей для волосся Pantene Pro-V, який миттєво посилює блиск і допомагає зберегти укладання в блискучому стані. Цей коктейль з вітамінами Pro-V та Мед швидко сохне, тому ви можете врятувати своє волосся у будь-який час. Прекрасно працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його. Особливості: Поживний незмивний спрей для волосся, який миттєво посилює блиск Допомагає зберегти укладання в блискучому стані З Мед і вітамінами Pro-V. Швидко сохне для порятунку волосся в будь-який час Чудово працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його Спосіб застосування Застосування: Добре струсити і розпорошити на сухе волосся. Чи не змивати. Склад Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, , Benzyl Benzoate, Geraniol, CI 19140, Retinyl Palmitate, Propylene Glycol, CI 17200
Schwarzkopf Taft Coconut Shine воск для волосся зволожує та надає блиск 75
Schwarzkopf Taft Coconut Shine, 75 мл, Воски для волосся для жінок, Яка зачіска доповнить ваш образ і підкреслить вашу індивідуальність сьогодні? Хоч би який стиль ви обрали, віск для волосся Schwarzkopf Taft Coconut Shine допоможе вам утілити задум у реальність. Ваша зачіска, зроблена в комфорті власної оселі, не поступатиметься витворам фахових стилістів. Віск забезпечує повний контроль над волоссям, тож ви зможете формувати й укладати його так, як вам заманеться. Крім того, він гарантує міцну фіксацію та приємно здивує вас своєю стійкістю. Властивості: природна фіксація живить волосся елегантно розгладжує підсилює природний блиск волосся легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Schwarzkopf Taft Men екстра сильний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує екстрасильну фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Kallos KJMN Hair Spray лак для волосся екстра сильної фіксації 500 мл
Kallos KJMN Hair Spray, 500 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Kallos KJMN Hair Spray дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: екстрасильна фіксація стійкий ефект надає волоссю життєвої сили та блиску забезпечує захист від УФ-випромінювання не залишає у волоссі залишків і легко вичісується Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   72  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История