искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип
Назначение
Объем
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 13 моделей:
| Nesti Dante Сбросить все
Nesti Dante Rosa Sensuale натуральне мило 150 гр
Nesti Dante Rosa Sensuale, 150 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Nesti Dante Rosa Sensuale – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: глибоко очищає шкіру не викликає подразнення та пересушення шкіри зволожує та живить має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante Regina Di Peonie екстра ніжне натуральне мило 250 гр
Nesti Dante Regina Di Peonie, 250 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Nesti Dante Regina Di Peonie – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру захищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante Limonum Zagara екстра ніжне натуральне мило 250 гр
Nesti Dante Limonum Zagara, 250 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Nesti Dante Limonum Zagara – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру захищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante Luxury Hemp натуральне мило 250 гр
Nesti Dante Luxury Hemp, 250 гр, Тверде мило для жінок, Тверде мило Nesti Dante Luxury — засіб для якісної гігієни. Ефективно миє шкіру та позбавляє її від усіх забруднень. Властивості: глибоко очищає шкіру м’яко очищає шкіру Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante De Ambra Papaver екстра ніжне натуральне мило 250 гр
Nesti Dante De Ambra Papaver, 250 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Nesti Dante De Ambra Papaver – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру захищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante Chic Animalier Bronze Leopard мило 250 гр
Nesti Dante Chic Animalier Bronze Leopard, 250 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Nesti Dante Chic Animalier Bronze Leopard – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: глибоко очищає шкіру утворює рясну піну знімає відчуття напруження шкіри має приємний аромат можна використовувати для рук і тіла Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante Philosophia Collagen гель для душу з колагеном 300 мл
Nesti Dante Philosophia Collagen, 300 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гігієни. Рідке мило Nesti Dante Philosophia Collagen м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук живить шкіру освіжає та надає шкірі життєвої сили надає шкірі шовковистої ніжності Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Nesti Dante Dolce Vivere Roma рідке мило 500 мл
Nesti Dante Dolce Vivere Roma, 500 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гігієни. Рідке мило Nesti Dante Dolce Vivere Roma м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: доглядає за шкірою рук надає шкірі шовковистої ніжності живить шкіру Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки. Можна застосовувати на шкіру тіла.
Nesti Dante Il Frutteto Olive and Tangerine рідке мило для рук 500 мл
Nesti Dante Il Frutteto Olive and Tangerine, 500 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гігієни. Рідке мило Nesti Dante Il Frutteto Olive and Tangerine м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук живить шкіру запобігає надмірній сухості шкіри надає шкірі шовковистої ніжності Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
Nesti Dante Luxury Black рідке мило з дозатором 500 мл
Nesti Dante Luxury Black, 500 мл, Рідке мило для жінок, Рідке мило Nesti Dante Luxury акуратно, але дієво очищає шкіру ваших рук, забезпечуючи їм необхідне живлення та догляд. Властивості: ефективно миє шкіру рук освіжає та надає шкірі життєвої сили надає шкірі шовковистої ніжності Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
Nesti Dante Luxury Platinum рідке мило для рук з дозатором 500 мл
Nesti Dante Luxury Platinum, 500 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гігієни. Рідке мило Nesti Dante Luxury Platinum м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук видаляє бруд і бактерії надає шкірі шовковистої ніжності Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
Nesti Dante Emozioni in Toscana The Collection подарунковий набір
Nesti Dante Emozioni in Toscana The Collection, Косметичні набори для жінок, Потіште себе або своїх близьких ідеальним косметичним набором. Набір містить: Acque Termali натуральне мило 150 гр Bosco Incantato натуральне мило 150 гр Boghi E Monasteri натуральне мило 150 гр Maccha Odorosa натуральне мило 150 гр Giardino in Fiore натуральне мило 150 гр Campagna Dorata натуральне мило 150 гр Властивості: мікс косметичних засобів для щоденного використання для ретельного очищення шкіри чудовий вибір для подарунка Спосіб використання: Кожен продукт із косметичного набору слід використовувати за призначенням, дотримуючись інструкції на етикетці.
Nesti Dante Philosophia Collagen рідке мило для рук 500 мл
Nesti Dante Philosophia Collagen, 500 мл, Рідке мило для жінок, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гігієни. Рідке мило Nesti Dante Philosophia Collagen м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук живить шкіру освіжає та надає шкірі життєвої сили надає шкірі шовковистої ніжності Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на мыло и санитайзеры Nesti Dante. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить мыло Nesti Dante в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на мыло и санитайзеры Nesti Dante. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История