искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 471 моделей:
| Zapf Сбросить все
Аксесуар до ляльки Zapf Підгузки для ляльки Baby Born 5 шт (826508) 826508
підгузники, BABY BORN, Від 3 років, текстиль, полімерні матеріали
Аксесуар до ляльки Zapf Baby Born Казкова фея (829301) 829301
набір одягу, BABY BORN, Від 3 років, текстиль, полімерні матеріали
Аксесуар до ляльки Zapf Набір одягу Baby Born Спортивний костюм для бігу Р
набір одягу, BABY BORN, Від 3 років, текстиль, полімерні матеріали
Аксесуар до ляльки Zapf Набір одягу Baby Born День Народження Делюкс (8307
набір одягу, Набір аксесуарів, BABY BORN, Від 3 років, текстиль, полімерні матеріали
Аксесуар до ляльки Zapf Ліжечко Солодкі сни (824399) 824399
ліжечко, солодкі сни, Від 3 років, Пластмаса, текстиль
Одяг для ляльки Baby Born Купальник S2 з каченям (828281-1) 828281-1
Пупсик збирається у відпустку? Тоді йому знадобиться одяг для ляльки Baby Born Купальник S2 з каченям. Набір сподобається дітям віком від 3-х років, які мають пупса, висотою 43 см. Стильний одяг легко знімати та надягати. Такий чарівний образ допоможе розвинути естетичний смак у малюків. Особливості купальника: - поєднання жовтого, червоного, рожевого кольорів; - зображення із милою качечкою.
Одяг для ляльки Baby Born Стильний купальник (833636-1) 833636-1
Літо – це пора щоденного купання та пляжного відпочинку! Яскравий купальник для ляльок Baby Born додасть кольорів та зробить вашу лялечку ще більш яскравою. Кумедні та милі принти додадуть кольорів до нового образу ляльки та зроблять ігри з нею на воді та на пляжі справжнім святом Підходить для ляльок висотою до 43 см. Гра з даним аксесуаром допоможе дитині розвинути уміння гратися, уяву та емоційний розвиток. Рекомендовано для дітей віком від 3-х років.
Одяг для ляльки Baby Born Яскравий купальник (833636-2) 833636-2
Літо – це пора щоденного купання та пляжного відпочинку! Яскравий купальник для ляльок Baby Born додасть кольорів та зробить вашу лялечку ще більш яскравою. Кумедні та милі принти додадуть кольорів до нового образу ляльки та зроблять ігри з нею на воді та на пляжі справжнім святом Підходить для ляльок висотою до 43 см. Гра з даним аксесуаром допоможе дитині розвинути уміння гратися, уяву та емоційний розвиток. Рекомендовано для дітей віком від 3-х років.
Одяг для ляльки Baby Born Боді S2 рожеве (830130-1) 830130-1
Одяг для ляльки Baby Born Боді S2 рожеве доповнить гардероб пупсика вашої дитини! Набір сподобається дітям віком від 3-х років. Адже чудове рожеве боді пасуватиме будь-якому пупсику, висотою 43 см. Воно може створити повноцінний образ або ж стати частиною якогось наряду — доповнити спідничку, штанці чи плащик. Його легко знімати та одягати. Ляльковий одяг безпечний для здоров’я дітей та допоможе розвинути емоційне сприйняття та дрібну моторику. У комплекті: - рожеве боді з принтом та червоним бантиком; - зручний рожевий вішак для зберігання.
Одяг для ляльки Baby Born Боді S2 блакитне (830130-2) 830130-2
Придбайте для вашої дитини одяг для ляльки Baby Born Боді S2 блакитне! Комплект сподобається дівчаткам віком від 3-х років. Це стильне боді — повноцінний образ для пупсика, висотою 43 см. Його прикрашає песик, що займається дайвінгом. Одяг легко одягнути на ляльку і комфортно знімати. Також боді можна доповнити спідничкою чи штанцями в тон. Виріб безпечний для здоров’я малюків і допоможе їм доглядати за своєю лялькою і проявляти турботу. У наборі: - блакитне боді з милим малюнком песика; - рожевий вішак для зручного зберігання одягу.
Одяг для ляльки Baby Born Боді з зайкою (834237) 834237
Боді є частиною необхідних речей для немовляти. Він закриває всю верхню частину тіла та надзвичайно зручний. Боді має декоративні рожеві шви, що нагадують грайливі рюші. Одяг виготовлено з високоякісних матеріалів. У наборі: - боді; - вішак. Гра з таким аксесуаром буде розвивати в дитині уяву, уміння гратися та турботу. Підходить для ляльок до 43 см. Рекомендовано для дітей від 3 років.
Одяг для ляльки Baby Born День народження комбінезон синій (831090-2) 8310
Одяг для ляльки Baby Born День народження комбінезон синій — чудовий подарунок для дитина та її улюбленого пупса! Такий подарунок підійде дітям у віці від 3-х років. Комбінезон легко одягнути на ляльку і просто знімати. Він приємний на дотик і виготовлений з безпечних матеріалів. Діти точно звернуть увагу на симпатичний дизайн виробу із ведмедиком — є цікаві нашивки на тему космосу та малюнки на рукавах. Підходить для ляльок висотою 43 см. У комплекті: - синій комбінезон із червоними елементами та рукавами на космічну тематику; - зручний рожевий вішак.
Одяг для ляльки Baby Born Казкова фея (829301) 829301
Одяг для ляльки Baby Born Казкова фея стане доповненням у гардеробі улюбленої лялька вашої дитини! Сукня сподобається дівчаткам віком від 3-х років, що обожнюють лялечок Baby Born. Сукня підійде лялькам висотою до 43 см. Одяг прикрашений зображеннями чарівних єдинорогів та чудовими крильцями! На крильцях є спеціальні петельки, в які можна просунути ручки ляльки. Гра з одягом для ляльки допоможе розвинути: - естетичний смак; - емоційне сприйняття; - уяву.
Набір одягу для ляльки Baby Born День народження делюкс (834152) 834152
Лялечка Baby born хоче святкувати день народження кожного дня. Звісно, не може, але створити святкову атмосферу цілком можливо з цим святковим вбранням. Святкова сукня має малюнок конфетті на рукавах. Бірюзовий бантик додає сукні елегантності. На спідниці намальовані друзі-звірята, які випускають повітряні кульки на спідницю. І про солодку випічку: до набору також входять два
Коляска для ляльки Baby Born Казкова прогулянка (832554) 832554
З розкладною коляскою Baby Born Казкова прогулянка збиратися на прогулянку буде легко та весело! Функціональність: - Висота ручки - 53 см. - Підходить для ляльок до 43 см. - Ремені безпеки для надійної прогулянки. - Коляска складається для зручного зберігання. Гра буде розвивати в дитині уяву, уміння гратися і турботу. Рекомендовано для дітей від 3 років.
Одяг для ляльки Baby Born Сукня з зайкою (832868) 832868
Сукня з зайкою - це новий милий костюм рожевого кольору для Вашої крихітки Baby Born. У наборі: - 1 сукня; - вішак. Гра з таким аксесуаром буде розвивати в дитині уяву, вміння грати і турботу. Підходить для лялечок висотою до 43 см. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Одяг для ляльки Baby Born Сукня з квітами (832639) 832639
Сукня з квітами - це новий милий костюм рожевого кольору для вашої крихітки Baby Born. У наборі: - 1 сукня; - вішак. Гра з таким аксесуаром буде розвивати в дитині уяву, вміння грати і турботу.
Одяг для ляльки Baby Born Рожевий костюм (831892) 831892
Зручний рожевий костюм – чудовий варіант для прогулянки на вулиці! Костюмчик зроблений за технологією easy fit - він легко одягається та знімається за допомогою липучок. Одяг виготовлено з високоякісних матеріалів. У наборі: - кофтинка; - легінси; - вішак. Гра з таким аксесуаром буде розвивати в дитині уяву, уміння гратися та турботу. Підходить для ляльок до 36 см. Рекомендовано для дітей від 3 років.
Одяг для ляльки Baby Born Рожевий комбінезон (832646) 832646
Щоб лялечці Baby Born завжди було тепло і затишно, Вам обов'язково знадобиться цей неймовірно м'який комбінезончик. Тепер Ви можете не хвилюватися: улюблена крихітка оточена турботою. Одяг виготовлений з високоякісних матеріалів. У наборі: - 1 комбінезон; - вішак. Гра з таким аксесуаром буде розвивати в дитині уяву, вміння грати і турботу.
Набір одягу для ляльки Baby Born Прогулянка містом (830222) 830222
Набір одягу для ляльки Baby Born Прогулянка містом допоможе зібрати лялечку на вихід у місто, на зустріч з друзями чи на шопінг. Діти будуть у захваті від стильного костюмчика! Особливості: - одяг підійде всім лялечкам-дівчаткам, висотою 43 см; - у наборі біла футболка з веселими очима, яскраво-рожевий вкорочений жакет з блискучими елементами, плісирована спідничка з голографічної тканини з написом. Комплектація: 1 куртка, 1 спідниця, 1 футболка, 1 вішак. Матеріал: текстильні, полімерні матеріали. Рекомендований вік: для дівчаток та хлопчиків віком від 3-х років.
Набір одягу для ляльки Baby Born City Deluxe Прогулянка на скутері (830215
Набір одягу для ляльки Baby Born серії City Deluxe - Прогулянка на скутері - яскравий та стильний, підійде як для веселої поїздки, так і для зустрічі з подружками.До комплекту входить: - Яскравий комбінезончик з принтом та стильним вирізом. - Модні контрастні чобітки. - Голографічна вкорочена куртка.Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Одяг для пупса Baby born Спортивний костюм рожевий (830109-1) 830109-1
Подаруйте вашій дитині стильний та красивий одяг для пупса Baby born Спортивний костюм рожевий. Одяг сподобається дівчаткам та хлопчикам віком від 3-х років. Він безпечний для дітей, якісний та підходить лялькам, висотою 43 см. Дизайн цікавий та милий, яскравий напис прикрашає кофтинку. Малюки легко зможуть одягнути пупса у цей костюмчик і вирушити на прогулянку. Гра з набором допоможе розвинути дрібну моторику, фантазію, координацію рухів. У комплекті: - рожева кофтинка з капюшоном та написом; - рожеві штанці з принтом; - рожевий вішак для зручного зберігання.
Одяг для пупса Baby born Спортивний костюм блакитний (830109-2) 830109-2
Одяг для пупса Baby born Спортивний костюм блакитний — стильне та якісне поповнення гардеробу ляльки! Костюм сподобається дітям віком від 3-х років. Він підійде для пупсиків висотою 43 см. У таких стильних штанцях та кофті лялька зможе вирушити на прогулянку у парк, на спортивний майданчик чи в гості. Костюм легко знімати та одягати. Гра з набором допоможе дітям розвинути дрібну моторику, фантазію та координацію рухів. У комплекті: - синя кофтинка з рожевими елементами, з капюшоном та написом; - штанці синього кольору з рожевими вставками; - рожевий вішак для зберігання.
Одяг для ляльки Baby Born Сукня фантазія (832684) 832684
Стильні дівчатка-квіточки просто обожнюють це вбрання. Сукня з рожевого мереживного полотна має детально продуманий комірець, з якого звисають рожеві стрічки з грайливими китицями. До вбрання маленька модниця носить обідок для волосся з квіточкою. Сукня зроблена за технологією easy fit - він легко одягається та знімається за допомогою липучок. Одяг виготовлено з високоякісних матеріалів. У наборі: - обідок для волосся; - сукня; - вішак. Гра з таким аксесуаром буде розвивати в дитині уяву, уміння гратися та турботу. Підходить для ляльок до 43 см. Рекомендовано для дітей від 3 років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   20  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на все для кукол Zapf. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить все для кукол Zapf в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на все для кукол Zapf. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История